"No meiltähän löytyy. Ne eivät ole kaikkein komeimpia, ei uusimpia, eikä nopeimpia, mutta ainakin ne on halpoja ja tilavia! Tarvitsetko muuttoautolta oikeastaan juuri muuta?"Pakettiautojen vuokrausta vuodesta 2011


Olemme vuonna 2011 aloittanut Pakettiautojen vuokraukseen keskittynyt yritys. Aloitimme toimintamme opiskelujen ohessa yhdellä autolla (vasemmalla) ja hieman vanhempi kalusto sekä halvemmat hinnat ovatkin olleet toimintamme ydin alusta lähtien.

Alussa kaikki pakettiautomme sijaitsivat Tampereen Kalevassa, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen suurin osa autoistamme on siirtynyt Vuorekseen Kalevan pysäköintivaikeuksien takia. Tarkoituksenamme on kuitenkin yrittää pitää edes yksi auto myös Kalevassa.

Kalustomme määrä on vaihdellut alun yhdestä lähes viiteentoista vuokra-autoon, ja olemme kokeilleet myös minibussinvuokrausta sekä isoa koppiautoa ja pieniä pakettiautoja. Nyt kuitenkin olemme päättäneet uudistaa kalustoamme ja talvi 2017-2018 vuokraamme ainoastaan neljää sivuillamme näkyvää autoa.